TELEMEDICINA

Miért jó megoldás?

A telemedicinális vizitet azért hoztam létre, mert megoldást hordozhat egészségügyi problémákra. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy bizonyos esetben nem leszünk képesek tényleges orvosi vizsgálat nélkül helytálló diagnózist felállítani,
ezáltal kezelést javasolni. A telemedicinális konzultáció lényegében egy nagyon részletes, előzetes információkérés, feldolgozás, esetleg további információ bekérés utáni audio-vizuális konferencia beszélgetés során válik igazán segítséggé.

Az adatok felvétele

Az ön jelentkezése után egy részletes kérdőívet küldünk az adott problémával kapcsolatban, melynek gondos és részletes kitöltése segíti a szülőt abban, hogy végig gondolja a problémát, és esetleg megbeszélve a család többi tagjával még pontosabban fogalmazza meg a kérdését. A kérdőívhez, szükséges lehet képi, hang, video anyagokat is csatolni.

Adatok elemzése

A bekért adatok alapján természetesen kérdések merülhetnek fel számomra, melyekre a következő levélváltásnál kérek információkat, kiegészítő vizuális, hanganyagokat. Amennyiben elég információ áll rendelkezésre, egyeztetjük a videokonferencia pontos idejét.

Konzultáció

Maximum 30 perces videokonzultáció, professzionális hang és video minőségben, melynek során az előzetesen elküldött és az aktuális megbeszélt anyagok alapján megoldás javaslatot teszek. Amennyiben személyes találkozót igényelne a probléma, arra is biztosítok lehetőséget.

1 lépcsős csomag

 Nem tartalmaz előzetes lelet, információfelvételt. Az időpont egyeztetés után 15 perces konzultációra van lehetőség.
(Mire való? Amennyiben azonnali kérdése van)  

4 900 Ft

2 lépcsős csomag

A konzultáció magában foglalja a részletes információ bekérést, és a 25 perces videókonzultációt.  (Mire való? Tartós elhúzódó problémá esetén)  

13 900 Ft

3 lépcsős csomag

A konzultáció magában foglalja a részletes információ bekérést, a 25 perces videókonzultációt és a 15 perces után követéses konzultációt, mely értékeli az elért eredményeket.

19.990 Ft