OEP FINANSZÍROZÁSÚ

gyermekorvosi ellátás

2003.november 3-án indítottam Csobánkán a házi gyermekorvosi praxisomat. Nagy szeretettel, gondossággal, a minőség iránti vággyal terveztem és építettem hozzá rendelőt, szereltem fel a modern gyógyításhoz, a feszültségmentes várakozáshoz, szerintem már nélkülözhetetlen berendezésekkel, eszközökkel.Az elmúlt években igyekeztünk a minőséget minden téren tovább javítani, a rendelő felszereltsége országosan is kimagasló.

Csobánkán és a környéken lakó gyermekeket látunk el, remélem a szülők teljes megelégedettségére.

Gyermekorvosi Rendelőmben kiemelten fontosnak tartom, hogy a vizsgálatok lehetőleg semmilyen kellemetlenséggel ne járjanak, a gyermekek jó hangulatban gyógyuljanak, ezért már a rendelő kialakítása során is ez fontos szempont volt. Olyan környezetet hoztam létre, ahol a gyermekek otthon érezhetik magukat és félelem nélkül vehetnek részt a vizsgálaton. Minden kis páciensünket nagy szakértelemmel, maximális odafigyeléssel, és türelemmel kezelünk, igyekszem a szülők minden kérdésére választ adni, aggodalmukat eloszlatni.

A házi gyermekorvosi ellátás finanszírozója az Országos Egészségbiztosító Pénztár. ANTSZ engedélyünk száma: 70-3/2012


Munkámat, asszisztenseim: Spigelhalter Lívia és Széplaki Edit segítik.
A Csobánkai gyermekek ellátását a területi védőnővel, Schleer Ágival együtt végezzük.
A praxisba történő bejelentkezést a Csobánkai gyermekek, és a praxisunkba tartozó gyermekek testvéreinek esetében automatikusan felkínáljuk, nem területi gyermekek esetében személyes megbeszélést igényel. 

A praxisba történő bejelentkezéshez szükséges dokumentumok