SZÁMUNKRA IS FONTOS

Fájdalommentes vérvétel

“A fájdalom megélése még a felnőttek számára sem könnyű, gyermekek számára szinte elfogadhatatlan.Tudjuk hogy az orvosi vizsgálatok visszatérő aggódó kérdése az “ugye nem fogsz megszúrni”? A szúrás, sőt a visszatérő, esetleg rendszeresen alkalmazott, fájdalmas élmény mindenképpen megviseli gyermekeinket. Ha tehetnénk, szülőként átvállalnánk a gyermekeinknek okozott fájdalmat, de ha erre nincs is módunk, azért egy kis előrelátással sokat tehetünk a fájdalom minimalizálására.”

Dr. Kollár László

Már évtizedek óta folynak kutatások a bőr érzéstelenítésre alkalmas anyagok kifejlesztésére. Jelenleg már több, nagyon jó hatású könnyen, akár szülőként is alkalmazható módszer terjedt el a tehetősebb egészségügyű országokban.Magyarországon a technika nem ismeretlen, ráadásul nem is tartozik a megfizethetetlen kategóriába, még sem vált az eljárás a hétköznapok gyakorlatává.

Megpróbálom néhány kép segítségével jól szemléltetve a módszert minden szülőnek és kollégának átadni, bízva abban, hogy a “felesleges fájdalom” így sok gyermek számára elkerülhető lesz.

A krém beszerzése lehet a legproblémásabb, mert Magyarországon nincs forgalomban,így Ausztriából tudjuk a legegyszerűbben beszerezni.Utazáshoz kapcsolódóan,vagy egy ismerőst megkérve bármelyik külföldi patikából beszerezhetjük.Ha egyik módszerre sincs lehetőségünk, akkor a Pharmafutár Bt segítségével juthatunk hozzá.(Ők külföldi gyógyszerek behozatalával foglalkoznak és megfizethető áron beszerzik a krémet) Az 5 gr-os tubus ára kb.3000 Ft, és 3-4 alkalomra biztosan elég. A krémhez csomagolnak2 db fedő fóliát is, de mivel a krém nem csak két alkalomra elég, ezért a fóliából érdemesebb már itthon venni még egy néhány darabot.

MÉG GYERMEKE SE FOGJA ELHINNI, HOGY ILYEN EGYSZERŰ VOLT!

A KEZELÉS ÁRA 2000 Ft,- ALKALMANKÉNT