Rólunk mondtátok

Fontos számunkra, hogy minden tekintetben a maximumot nyújthassuk nektek, ezért készítettünk egy Google kérdőívet, melyen megoszthatjátok velünk véleményeteket, javaslataitokat.

Az alábbiakban a fenti kérdőívre érkezett válaszokat tesszük közzé, és ezúton is köszönjük mindenkinek, aki megtisztel bennünket a válaszaival. 

Értékelések, vélemények

Ritka kincs egy mosolygó szemű, kedves orvos akihez bátran fordulhatunk kérdéseinkkel. Barátságos rendelő, felkészült szakemberek várnak. Nyugodt légkör, szép váró, gyerekbarát környezet. Szívből ajánlom! ❤️
 
A betegségben a legjobb, hogy megyünk Laci bácsihoz.
nagyon szeretjük, hogy ilyen kedvesek vagytok, a gyerek nem fél tőletek, hozzászóltok a gyerekekhez, mosolyogtok, segítőkészek vagytok.
 
Profizmus, precizitás, maximális odafigyelés! A gyermekeim mindig örömmel mennek a rendelőbe. Bárcsak mindenhol így lenne! Köszönjük nektek!! W.E.
 
A Ti segítségetekkel öröm volt mind a 3 gyermek felnevelése, meg a nehéz és betegséggel tűzdelt időszakokban!
 
Segítőkész, rugalmas, nagyon kedves asszisztencia, profi doki. 100% bizalom!
 
Szuper orvosi team. Maximális szakmai tudással és rendkívüli odaadással.
Mindig minden kérdésemre választ kapok. Azonnal kapok segítséget, amikor szükséges.
 
Nagyon szerettem volna ha a gyermekeimnek egy ilyen szakmailag felkészült és barátságos gyerekorvosa lenne. Hálás vagyok, hogy bármilyen kérdéssel fordulhatok hozzájuk. A gyerekek már a rendelőbe lépéskor varázslatos helyen érzik magukat. Példaként követendő.
 
Laci doki egy családtag. Vele együtt vagyunk egy teljes csapat a gyerekünk felnevelésében.
 
Gyors időpontfoglalàs, azonnali segítségnyújtás. Pontos tájékoztatás. Szeretem, hogy a gyerekek stressz nélkül jönnek, mert olyan körülményeket teremtett ez a csapat, hogy teljesen leveszi a gyermek fókuszát a bajairól és olyan ügyesen megtörténik a vizsgálat, hogy a gyerek mire észre veszi, már túl van rajta. Haza sem akarnak menni a gyerekek. Köszönjük, hogy ide tartozunk!
 
Nagyon elégedettek vagyunk Laci Doki, Edit és Livi által nyújtott szolgáltatás színvonalával, amely szerintem messze meghaladja a legtöbb más egészségügyi szolgáltatás színvonalát! Mindenki nagyon kedves és igyekeznek minden problémára megoldást találni!
 
A gyerekek imádnak a rendelőbe menni, inkább szórakozásnak illetve egy játszóháznak tekintik az egész látogatást, mint macerás orvosi vizsgálatnak, mint más esetben. Bárcsak minden orvos és asszisztens ilyen lenne, mint ők! 🙂
(Strobelberger család)
 
Életem legjobb választása volt, amikor Kollár Doktort választottuk lányunk orvosának. Közvetlensége, profizmusa, stílusa, az egész rendelő hangulata mesés. Ha nincs is semmi bajunk, akkor is időként előkerül a téma, hogy mikor megyünk Laci Dokihoz. Imádom, hogy már az asszisztensek is kézzelfogható tanáccsal látnak el megkímélve minket számos fölösleges úttól. Csak ajánlani tudom! Évi
 
Dr. Kollár László – mindenki Laci dokija – és asszisztensei időt, energiát nem spórolva látják el nap, mint nap a kis betegeket és szüleiket tanácsokkal. Mindezt mindig szívmelengető mosollyal az arcukon. Támogató és kiemelkedően gyermekbarát hozzáállásuk példértékű! Bizalommal fordulhatunk Hozzájuk minden esetben akár személyesen, akár telefonon.
Katona-Galsi Eszter
 
Nagyon értékelem, hogy a szakmai fejlődést mindig szem előtt tartjátok, befektettek az eszközökbe, ameddig csak tudjátok, ellátjátok a kis betegeket. Mindig mosolyogtok, viccelődtök és ezáltal is gyógyítotok. Hálásan köszönjük, hogy vagytok értünk!
 
A legszuperebb gyermekorvos.
Csecsemő koruktól Doktor úrhoz járunk, szerintem a legjobb kezekben vagyunk, a legjobb helyen!
 
A legjobb döntés volt várandósan, hogy addig kerestünk gyerekorvost (még ha nem is a legközelebbit), amíg a modern orvoslásban és a modern kommunikációs eszközökben hívő csapatot találtunk.
(Kuha Zulejka)
 
4 éve kapok tőletek segítséget. Minden alkalommal a maximális hozzáértéssel, higgadtsággal fogadtok bennünket és válaszoltok a kérdéseimre, oszlatjátok el az aggodalmamat. Imádjuk az online időpont foglalást. Az asszisztens “rendelés” óriási segítség, fantasztikus ötlet. Köszönjük a szakértelmeteket, és hogy minden nap maximális odafigyeléssel, profizmussal látjátok el a feladataitokat, őrangyalként álltok felettünk!
Rónai-Horst Kira
 
Három gyermek édesanyja vagyok, két kisebb gyermekem (7és 5 évesek)velük kezdtem járni a rendelőbe, az első alkalommal a férjem és én nem hittük el hogy ez nem fizetős hely, mert minden gyönyörű volt már akkor is ,és hát az asszisztens hölgyek is végtelenül kedvesek és segítőkészek voltak, és hát Laci doki az első találkozásnál levett minket a lábúnkról a kedvességével és hozzáértésével a gyerekek gyógyításához, ami 7 éve ugyanúgy zajlik! A gyerekeim imádnak a rendelőbe járni ,és várják a találkozást a Laci dokival!
 
Kedves Mindenki! Én úgy gondolom, hogy egy család számára a gyermek egészsége mindenek előtt áll, így vagyunk vele mi is. Florinánk a mindenünk, és mióta ide költöztünk, Ti mindig, minden esetben a segítségünkre voltatok. Legyen szó oltásról, cöliákiáról, vagy épp a péntek esti “úristen megkapta a gyereket a kutya, hova fussunk?” szituációról. Flori nem fél, szívesen megy a rendelőbe, és szeretettel gondol Rátok (ahogy mi is). Szerintem ennél több nem kell… Köszönünk mindent! 🙂
 
Mind szakmailag, mind emberileg maximálisan elégedettek vagyunk. Judit
Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ilyen gondoskodás veszi körül a családunkat, mint amit Laci doki, Edit, Lívia együtt biztosít!
(András, Eszter, Zoltán, Júlia)
 
Kollár Laci tudása, tapasztalata, kedvessége.. sokoldalú látásmódja, nyitott személyisége minden esetben biztonságot, és megoldást nyújt a legkülönbözőbb problémákban… Megnyugtatna ha nekem is ő lehetne az orvosom.😊
Vörös Éva
 
Nehéz néhány szóban, mert amit a gyerekek és a szülők kapnak tőled, azt nehéz röviden összefoglalni. Amikor kamasz koromban megismertelek Laci, akkor eldöntöttem, hogy ha egyszer gyerekeim lesznek akkor tuti hogy te leszel a doktor bácsijuk. Így is lett, amiért nagyon hálás vagyok. Csak pár olyan momentum, ami azt hiszem minden szülőnek a biztonságot adja, amikor a gyermekének orvost választ. Az első élményünk az volt mindhárom gyerekkel kapcsolatban, hogy amikor első vizsgálatra jöttél hozzánk (téli gyermek mindegyik) akkor szorongattad a fonendoszkópodat, hogy felmelegítsd, nehogy a pici testükre rá tedd a hideg fémet. Annyira figyelmes és gondoskodó volt ez is. Egy másik példa, hogy Húsvét hétvégén egy rota vírus miatt, a kiszáradás szélén jöttél hozzánk és nézted hogy kórház vagy sem… végül kellett az infúzió, de az biztonságérzet amit kaptunk akkor is az örökre megmaradt. Pont azon morfondíroztam, hogy majd ha unokáim lesznek, akkor vajon lesz e nekik is ilyen, emberileg és szakmailag is fantasztikus Laci dokijuk? Köszönjük! Egervári Kriszti
 
Az óriási túlterheltség ellenére a maximálisat nyújtják, legyen szó a jó hangulatú kezelésről és várakozásról, vagy a gyors és rugalmas időpont adásról, vagy recept felírásról! ☺️ Nagyon köszönjük!!
 
Laci mindig elérhető, nyitott, kreatív,  megnyugtató megoldásokat mond. Feleslegesen nem rendel be, online is elérhető. A rendelő olyan mint egy szuper gyerekbarát szálloda, az asszisztensek szuper partnerek.
 
Az egész kapcsolat veletek egy csodás dolog. Nagyon örülök, hogy ide tartozunk ebbe a közösségbe. Igen, ez nem egy egyszerű rendelő, egy közösség ahol Ti segítetek minket ha kell a nehézségek idején. Biztonságban érzem kisfiamat itt és nekem is sokat nyújtotok, akár egy jó szóval, egy jó tanáccsal, egy “nyugodj meg” mondattal. Mindig számíthatok Rátok! Köszönjük szèpen!
Judit&Bendegúz
 
Nagy öröm és megnyugvás, hogy jó kezekben vannak a gyerekeim. Mi nagyon sokat köszönhetünk Laci dokinak.
 
A fiam csecsemőkori súlyos betegségből gyógyult, olyanból amiből nem szoktak meggyógyulni a gyerekek. Neki sikerült és ebben Laci doki segítsége és lelki támogatása is benne van. Ezért örökké hálásak leszünk. A fiam ma egészséges, boldog kiskamasz ❤
M.K
 
Laci doki “műhelye” nyilván minden szülő számára akkor a legjobb, ha keveset látjuk belülről. Nagyon gyermekbarát rendelő, róluk szól minden, már a bejárattól kezdve. Nagyon jól működik az üzenőfalas megoldás is, sokszor volt már hasznos nekünk is. Egy kicsit aggódunk a terráriumban lévő lakóért…rég láttuk…(E.Szabolcs)
 
Kollár Laci a harmadik gyermekorvosunk. A legjobb.
Elérhetőek vagytok és segítőkészek. Mindig találunk megoldást a felmerülő problémákra.
Nagyon boldogok vagyunk, hogy megtaláltuk Laci dokit gyermekeink számára, akinek nem csak személyisége , de szakmai hozzáértése is tökéletes! Az asszisztensek is ugyanolyan szuper munkát végeznek, bármikor telefonálunk, vagy személyesen találkozunk, azonnal segítenek mindenben! Krámer Zsófia
 
12 éve Laci doki mindig ott van, ha szükségünk van rá! Ha kell, csak pár szóval megnyugtat, mint szülőt, ha kell tanácsot ad és nem utolsó sorban gyógyítja a kisfiamat. Végtelenül hálás vagyok, hogy rátaláltunk és nagy köszönet az asszisztenseknek is, aki rögtön válaszolnak minden kérdésre! Egyszerűen ilyen gyermekorvost kívánok minden szülőnek és KÖSZÖNJÜK!!!!
 
Nagyon jó szaktudással rendelkező orvos , ki álló segítőkész közvetlen , minden gyermek imádja Laci dokit! Asszisztencia is nagyon kedves, mindenki nagyon aranyos és segítőkész
Minden szülőnek azt kívánom, hogy egy ilyen varázslatos helyet találjon gyermekének. Újszülött kortól fogva a legnagyobb biztonságban érezheti itt magát minden gyermek és szülő. Emberi és orvosi szempontból is a legmagasabb fokon álló rendelő. A tudás az emberség és a szeretet meserendelője! Ha így működne mindenhol a világ jobb hely lenne!
Simon Ildikó
 
Minden tökéletes a rendelőn belül, csak éljed túl az autó forgalom veszélyeit mire oda érsz 🙂
 
Köszönöm szépen, hogy lassan 11 éve vigyáztok a Lányokra. Az összes tanácsért és gyógyításért hálás vagyok❤️. Laci doki, Te pedig úgyis tudod😊.O.
 
A legjobb gyermekorvos és csapat, akiket gyerekek és szülők elképzelhetnek! 🙂
Laci doki a legjobb gyerekorvos: nem csak szakmailag, hanem emberileg is. Elérhető, közvetlen, segítőkész és nem csak a gyerekek, hanem az aggódó szülők nyelvén is ért. A rendelő barátságos, ahogy az ott dolgozó kollégák is. Számunkra nagyon megnyugtató, hogy a gyerekünk ilyen jó kezekben van.
 
Már előre sajnálom, ha felnőnek a gyerekeim más orvoshoz kell járniuk!
Szerintem nálatok vannak a legjobb helyen a gyerekeim. A leghangulatosabb rendelő, a legfelkészültebb asszisztensek, és a legjobb orvos. Ennél több nem is kell. Köszönöm ❤️
 
Mindent a gyerekekért. Folyamatos fejlesztések, ötletek. Ha baj van, engem mindig megnyugtat a töretlen optimizmusa és a belőle áradó derű.
Szerencsések lehetünk hogy oda tartozunk !!!
Kollár doki a legszuperebb!;)
16 év alatt mindig kaptam segítséget, tanácsot. Nyugodt voltam/ vagyok, hogy a gyermekem jó kezekben van. Köszönöm Nektek!
 
Nagyon szeretünk Laci rendelőjébe járni. Barátságos, gyermekbarát. A szolgáltatások minőségével is nagyon elégedettek vagyunk: gyorsak, rugalmasak és nem utolsósorban szakmailag is profik! Amikor külföldön éltünk, Laci Skype alkalmazáson keresztül is rendelkezésre állt és segített.
 
Nálunk Kollár doki neve fogalom a családban! Maximális bizalommal fordulunk hozzá bármely egészségügyi problémával, ami a gyerekekkel kapcsolatos. Mindig kedves, türelmes, nagyon felkészült, alapos. Köszönjük, hogy vagy nekünk Laci!
 
Szuper Doki, szuper helyen! A gyerekek stressz nélkül mennek orvoshoz, sőt már várják a következő vizitet. Szentendréről járunk át, mert a legjobbért érdemes! Köszönjük! T. Rita és a fiúk
Laci dokihoz és Edithez szívesen és félelem nélkül vittem mindig a kislányomat. Minden kis betegnek ilyen álomdokit és rendelőt kívánnék!!! Köszönjük Laci dokinak és Csapatának a szakértelmüket és a kedvességüket! Petra
Annyira jó Laci doktornál MINDEN, hogy ezért is sajnáljuk, hogy fel kell nőni, de szerencsére addig még pár évig ide járhatunk ha kell! :)) Hanna & Kevin
 
Mosolygós, nyugodt, barátságos légkör. Szakmai hozzáértés, “arany középúton járás”, előrelátás asszisztencia részéről is és Laci bácsitól is. Mi ezért szeretünk ide járni. Dávid és Matyi anyukája Mátyus Bori
 
Nagyon szeretjük Laci dokit, Lívit és Editet. Mindig készséggel, kedvesen és türelmesen válaszolnak. Szuper, hogy időpontra lehet menni, ha kell, de az is hogy sokszor telefonon és e-mailben is segítenek, ha szükséges.
 
Baranyainé Kékesi Noémi: abban a szerencsés helyzetben voltunk-vagyunk, hogy csobánkai lakosként a lányunk Dr. Kollár László kezeibe született. Szerencsére a szokásos, “kötelező” betegségeken kívül csak néhány alkalommal kellett további orvosi segítséget kérnünk, amikor Laci doki egytől egyig jó tanácsokat adott és ha kellett, kiváló szakemberekhez továbbított (3 évesen fülészeti beavatkozás, 5 évesen kulcscsonttörés – sebészet). Szimpatikusnak találjuk, hogy csak nagyon indokolt esetben adott antibiotikumos gyógykezelést, de mellette mindig megkaptuk a gyógyuláshoz szükséges orvosi segítséget és tanácsokat. Laci doki saját receptúrájú csecsemő krémje és kézkrémje remek volt, azt sokáig használtuk. A covid járvány kitörésétől kezdve komoly segítséget adtak az élő online orvosi jelentkezései, tanácsai. Nem mellesleg a lányunk 17 évesen is imádja Laci doktor bácsit.
 
Laci doki egy sztár a környéken, minden gyerek imádja, minden szülő biztonságban érzi gyermekét nála.
A környék legjobb rendelőjének tartom eü-ben dolgozom, van rálátásom. Nem kell órákat várnom, időre megyek, telefonon is tudok az orvossal beszélni, az asszisztensek kedvesek, feleslegesen nem beszélnek lényeges dolgokról tudok beszélni az orvossal, szakmailag a toppon van mindenki. Biztos háttér számomra a rendelő.
Azt hiszem ennél jobb kezekben nem lehetnének a gyerekeim…..:)PROFI csapat!
 
Nagybetűs ORVOS, nagybetűs segítő munkatársakkal. Köszönet és hála!
 
Példaértékű modell a gyermek háziorvosi ellátásra. Reméljük követőkre talál.
A személyzet jól összedolgozik, mindent a gyerekek érdekében tesznek.. A doktor úr magasan képzett, nagy szaktudással rendelkezik és minden döntésében megfontolt. Nyugalmával és kedvességével bátorítja a gyerekeket, akik örömmel és bátran mennek a rendelőbe.
 
Én mindenkinek csak ajánlani tudom Laci dokit és segítőit. Barátságosak, kedvesek, segítőkészek és szakmailag toppon vannak. Én biztonságban tudom a lányaimat a kezelésük alatt.
Rendkívül figyelmes és segítőkész az egész csapat! Laci dokit mindenki szereti! Bár mindenhol ilyen lenne egy gyermekorvosi rendelő!! Élő példa, hogy lehet ezt így is! Üdv. Ágota:)
 
Bátran merem állítani, hogy Magyarország legfantasztikusabb gyerekorvosi rendelője, az egyik legnaprakészebb orvossal😊 Laci doki profizmusa megkérdőjelezhetetlen.
Végtelenül hálásak vagyunk, hogy a legjobb gyerekorvos vigyáz ránk!
Amit a legelső kérdésnél hozzászólásban írtam, azt írnám ugyanide. Használjátok bárhol, bármikor.
Domján Krisztina
 
Nagyon hálásak vagyunk, hogy a Doktor Úr elvállalt minket 2 évvel ezelőtt. Linda alig várja, hogy induljunk “Laci doc-hoz”, minden egyes alkalommal lelkes, szereti a Lacit, így sosem kell aggódnom, hogy félni fog, vagy sírni. Az a fajta hivatástudat, amit a Laci tanúsít, példamutató és tiszteletre méltó. Ahogyan a gyerekhez szól érkezéskor, mindent elárul róla! Az általam valaha ismert legszuperebb gyermekorvos! Köszönjük!
Iflinger-Müller Melinda&Linda
 
Imádunk ide tartozni, biztonságot ad nekünk.
Családias hangulatú, tiszta, felszerelt, hangulatos rendelő a gyerekek kedvencével, Laci bácsival. Mi imadjuk őket! 🙂
Hálás vagyok, hogy ilyen szuper Gyermekorvosink van , maximálisan segítőkész asszisztenciával 🤗